Iloni jälgedes Haapsalus – programm vanemaealistele

Iloni jälgedes Haapsalus – programm vanemaealistele

Iloni Imedemaa ja Haapsalu raekoda pakub grupikülastust, kus oleme just vanemaealistele mõeldes kokku pannud programmi Iloni jälgedes Haapsalus. Programmi käigus tutvustame Ilon Wiklandi elu- ja loometeed, vaatame koos filmi, tutvume näitustega ja teeme loometööd. Raekojas tutvustame lühidalt Haapsalu kuurordi ajalugu.

Pärast programmi lõppu (kestus 1 h 15 min), saavad huvilised tutvuda teiste raekoja näitustega – „Dr. Hans Alver – Haapsalu patrioot ja visionäär“ ning „Saatuseaasta 1944 Läänemaal“.

Parim aeg meie muuseume külastada on siis, kui parasjagu pole koolivaheaega, sest nii on majad rohkem teie päralt ja rahulik. Parkimiseks sobib mõnesaja meetri kaugusel asuv busside parkla ja lühikese jalutuskäigu ajal saab nautida Haapsalu vanalinna vaatamisväärsusi. Kui aga jalutuskäik vaevusi põhjustab, saab buss ka maja ees külastajad välja lasta ja hiljem järele tulla.

Kahe muuseumi külastamise soodushind vanemaealisele on 8 eurot.

Täpsemat infot saate küsida ning oma külastuse kokku leppida telefonil 5836 2803 või kirjutada kiri aadressile imedemaa@salm.ee.