AVASTA MUUSEUME MÄNGIDES!

AVASTA MUUSEUME MÄNGIDES!
Muuseumidevaheline festival „Avatud mänguväljad“ leiab aset kord aastas, sügisesel koolivaheajal. Festivali moto “Avasta muuseume mängides!” vihjab mängulisele elamusele muuseumides.
2016. a toimub festivali põhiprogramm “MERE LOOD” ehk mängujuhisega muuseumide, külastuskeskuste ja raamatukogude avastamine 15.10 – o6.11 Tallinnas, Tartus, Haapsalus ning nende linnade piirkonnas. Festivali ajal on põhiprogrammis osalevates muuseumides kasutusel mängujuhised, mis suunavad läbi tegevuste ja mängude näitusi avastama. Muuseumid on ühinenud mänguväljadeks ning igale mänguväljale vastab oma alateema ja tinglik vanuseaste. Tuleb vaid üles leida need muuseumid, kus sinule sobiva raskusastmega mängujuhised sind ootamas on ning jälgida, millal saab muuseumisse minna. Kõige uudishimulikumatel on võimalik avardada oma mänguvälja veel teistesse linnadessegi — kas Tartusse, Haapsalusse või Tallinna.
Samal ajal käivitub ka paralleelprogramm, mille raames leiab põnevaid tegevusi igale vanusele muuseumides üle Eesti. Täpsema sündmuste kava leiad siit.
avatud-m2nguv2ljad_b2nner_330x200px-2