Märtsikuu on Iloni Imedemaal sündmusterohke

Märtsikuu on Iloni Imedemaal sündmusterohke

Iloni Imedemaal toimub märtsikuus mitmeid põnevaid sündmusi peredele. Koolivaheajal on Iloni Imedemaa avatud iga päev ja pilet on sel puhul soodsam.
Kevadise koolivaheaja juhatab sisse 20. märtsil toimuv Huvitavate Maitsete Päev, mil Iloni köögis askeldab Majasoku asemel Beguta Taimetoidukohvikust. Lisaks pakub kevadisi maitseelamusi Haapsalu ökopood „Allikas“.
21.-23. märtsini toimub koostöös lasteraamatukogu ja huvikeskusega Iloni Imedemaal koolivaheaja linnalaager, kus lapsed osalevad mereteemalistes teatriõpitubades. Iloni Imedemaa on samal ajal avatud ka tavakülastajatele.
24. märts on Looduspäev ning sel puhul on külas Marko Valker ja Helen Edasi Silma õpikojast. Üheskoos uuritakse, milliseid kevademärke leidub Imedemaa hoovis ning vaadatakse lühifilmi Läänemere haavatavusest.
25. märtsil, suurel reedel lahendame kadunud muna müsteeriumi ning kutsume vaatama filmi „Supilinna Salaselts“ ja fotonäitust „Hetked Supilinna Salaseltsi võtteplatsilt“.
26. märtsil on kõik oodatud mune värvima ja lihavõttemeisterdusi tegema.
27. märtsil tähistatakse Iloni Imedemaal rahvusvahelist teatripäeva.

Täpsem sündmuste kava on siin.
Koolivaheajal on Iloni Imedemaa avatud kõigil päevadel kella 11.00 – 17.00. Piletihinnad on koos lumega väiksemaks sulanud. Tavapärase 5 euro asemel maksab Imedemaa pääse kevadisel koolivaheajal 4 eurot. Perepileti hind on 15 euro asemel 12 eurot ning 10 korra pääsme saab soetada 30 euro asemel vaid 15 euroga.

Fotol: Ilon Wiklandi illustratsioon Herman Rajamaa lugemikule.

ilon_wiklandi_illustratsioon