Ants Laikmaa muuseumis avatakse Anne Aaspõllu näitus „Mõni kivi“

Ants Laikmaa muuseumis avatakse Anne Aaspõllu näitus „Mõni kivi“

Laikmaa muuseumis avatakse Anne Aaspõllu näitus „Mõni kivi“

Alates 10. juunist on Ants Laikmaa muuseumis võimalik külastada Anne Aaspõllu näitust „Mõni kivi“. Näitusel on tööd erinevates tehnikates. On õlimaali, akvarelli ja litograafiat. Kõiki neid ühendavaks on kivide motiivid.

 

Anne Aaspõllu on öelnud peagi avatava näituse kohta: “Käesolevale näitusele olen kogunud tööd, mille motiivideks on kivid – need aja kadumise tummad tunnistajad, mis näivad kestvat läbi aegade. Kivid, mis tunduvad ühtaegu nii tuimad ja eluta, kuid samas oma erinevais vormides mõjuvad elavaina ning on pea märkamatult pidevas muutumises.”

 

Näitus jääb avatuks 8. juulini. Ants Laikmaa muuseum on avatud kolmapäevast pühapäevani kell 11-17.