Kutsume jalutuskäigule Mudasalust Haapsallu!

Kutsume jalutuskäigule Mudasalust Haapsallu!

Porikuu festivali raames on võimalik algusega Haapsalu raekoja juurest mängida uut interaktiivset mängu “Mudasalust Haapsallu,” mille leiad siit: https://seiklus.avastusrada.ee/et/k/sa-haapsalu-ja-lnemaa-muuseumid?_c=2843#maps

100 aastat tagasi loodi Haapsalu Kaunistamise Selts, et kujundada väikesest, naljatlemisi Mudasaluks kutsutud linnast väärikas kuurort. Jalutuskäiguga kutsume märkama Haapsalu Kaunistamise Seltsi loodud ja linnale veetlevalt omaseks saanud objekte. Jalutuskäiguks võta laetud akuga nutiseade, millel on mobiilne internet ja sisse lülitatud GPS. Kasuks tuleb, kui sul on hea tuju ja ilmale vastav riietus. Jalutuskäik on umbes tunnine, uue punkti avamiseks mine selle lähedale. Mäng algab Haapsalu Raekoja juurest.

Mängu mängimiseks külasta veebilehte avastusrada.ee, seejärel vali “Vaba aeg” ning “Läänemaa.” Mängu registreerimiseks vajuta nuppu “Mängima”, sisesta oma mängijanimi ja e-posti aadress. Klikates nupul “Registreeri mängu” saadetakse sinu e-posti aadressile mängu juhised.

Porikuu festivalist ning selle raames toimuvatest üritustest loe lähemalt: https://www.porikuu.ee/

Piletid:
Täispilet 4 €
Sooduspilet 3 €
Perepilet 10 €
* Pileteid saab osta Haapsalu raekoja kassast, Kooli 2

Mängu on loonud SALMi muuseumipedagoog Karin Mägi.

Kontakt: karin.magi@salm.ee