Rahvusvaheline kuraatorite projekt „The Water Drop“ otsib uusi liikmeid!

Rahvusvaheline kuraatorite projekt „The Water Drop“ otsib uusi liikmeid!

Hei, 10-15 aastane kunstihuviline noor!

Rahvusvaheline kuraatorite projekt „The Water Drop“ otsib uusi liikmeid!

Kutsume 10-15-aastaseid Läänemaa noori osalema rahvusvahelises kultuuriprojektis „The Water Drop“. Islandi, Eesti, Soome ja Taani muuseumide ühistööna loodud projektis „The Water Drop“ osalevad Kòpavoguri linn Islandilt, Iloni Imedemaa Eestist, Muumimuuseum Soomest ja Hans Christian Anderseni muuseum Taanist.

Põhjamaade kirjandusest ja kunstist inspireeritud kohtumised ja töötoad toimuvad Iloni Imedemaal Haapsalus.

Projektis ootame osalema 10-15-aastaseid noori, kes tahaksid end kuraatorina proovile panna. Koostöös saavad noored kogemusi loomingulises protsessis osalemisest, õpivad otsuseid tegema ja valikuid põhjendama. Muuseumitöötajate, kuraatorite ja kunstnike juhendamisel saavad noored teadmisi kunstimaailmast. Projekti käigus loovad noored omavanuste kuraatoritega teistest riikidest näituse.

Juhendajad on Katrin Ehrlich ja Laura Eichhorst.

Kohtumised toimuvad igal reedel kell 15.30 alates 3. veebruarist ja projektis osalemine on lapsele tasuta.

Huvilistel palutakse endast märku anda hiljemalt 29. jaanuariks e-maili aadressil imedemaa@salm.ee või +372 5332 7332.