Haapsalu ja Läänemaa muuseumidesse saab pileteid osta interneti kaudu soodsamalt

Haapsalu ja Läänemaa muuseumidesse saab pileteid osta interneti kaudu soodsamalt

Kõigisse SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid külastuspaikadesse saab nüüdsest osta pileteid ka eelmüügist interneti teel. Pileteid saab soetada muuseumide kodulehelt salm.ee ja piletimüügikeskkonnast fienta.com.

Muuseumide turundus- ja kommunikatsioonijuhi Maarja Kõutsi sõnul teeb piletite eelmüük muuseumikülastuse veelgi mugavamaks ja turvalisemaks. „Ette ostetud pilet võimaldab külastajal kiiresti, peaaegu kontaktivabalt muuseumi kassa läbida. Vaja on vaid muuseumitöötajale näidata eelnevalt soetatud QR koodiga piletit. See ei pea olema välja prinditud. Külastaja saab näidata piletit ka nutitelefoni ekraanilt,“ selgitas Kõuts.

Eelmüügist soetades on kõigi muuseumide piletid ühe euro võrra soodsamad. Piletid kehtivad ostu sooritamise hetkest ühe aasta.

Endiselt saab pileteid osta ka muuseumides kohapeal. Tasuda saab nii sularahas kui pangakaardiga. Uuendusena on kaardimaksevõimalus nüüd olemas ka Ants Laikmaa muuseumis.

„Julgustamaks külastajaid veelgi rohkem ka meie väiksemaid muuseume avastama, pakume sel suvel võimalust külastada Iloni Imedemaa või Haapsalu linnuse piletiga Haapsalu raekoda ja Ants Laikmaa muuseumit poole hinnaga,“ lisas Maarja Kõuts.