Iloni Imedemaal seiklevad juulikuus taas Rasmus, Pontus ja Lontu

Iloni Imedemaal seiklevad juulikuus taas Rasmus, Pontus ja Lontu

Juulikuus saab teatripublik Haapsalus Iloni Imedemaal osa viimasest kaheksast “Rasmuse, Pontuse ja Lontu” etendusest. Eelmisel suvel esietendunud lavastus on rõõmustanud nii publikut kui ka teatrikriitikuid. Lavastaja Eva Kalbus pälvis sel aastal nominatsiooni Eesti teatri auhindade Salme Reegi nimelisele auhinnale oskusliku pedagoogi- ja näitejuhitöö eest just tänu „Rasmusele, Pontusele ja Lontule“.

Lavastaja Eva Kalbuse sõnul on seda Astrid Lindgreni teksti Eesti lavadel mängitud vähe, kuigi raamatu iga lehekülg väärib lisaks lugemisele ka teatris esitamist. Ning mis võiks olla lindgrenlikum kui Imedemaa roheline hoov suvises Haapsalus! Tegelased ja nendevahelised suhted hakkavad seal kui ise elama. Lisades siia veel armastatud kirjaniku jutustamise soojuse, muhedad dialoogid, põneva süžee ja inimlikud väärtused – sõpruse, armastuse, lojaalsuse – on terviktulemus kindlasti  vaatamist väärt.

Rasmus ja Pontus on kaks täiesti tavalist väikelinna poissi, kes satuvad Rasmuse õde aidata püüdes hõbedavaraste jälile. Miks õde abi vajas ja mis varastega toimus ning kuidas puutub siia koerake Lontu ja mõõganeelaja Alfredo, seda kõike saabki näha Iloni Imedemaa kogupere suvelavastuses „Rasmus, Pontus ja Lontu“.

Lavastuses mängivad Tallinna 32. keskkooli teatrisuuna õpilased ja vilistlased. Lisaks nendele astuvad üles tuntud näitlejad Andrus Eelmäe ja Merle Talvik. Rasmuse osatäitja Hans Matthias Kari on tubli noor pianist Tallinna Muusikakeskkoolist, kes mitu aastat osalenud 32. keskkooli näiteringi töös.

Piletid on müügil Iloni Imedemaa kassas ja Piletilevis.

Etenduste ajad:

P, 21. juuli kell 18.00

E, 22. juuli kell 18.00

T, 23. juuli kell 18.00

K, 24. juuli kell 18.00

N, 25. juuli kell 18.00

E, 29. juuli kell 18.00

T, 30. juuli kell 18.00

K, 31. juuli kell 18.00

Lavastaja: Eva Kalbus

Kunstnik: Kamilla Kase

Muusikaline kujundaja: Arno Suislep

Esietendus: 4. juuli 2018 Iloni Imedemaal

Etendus on sobilik alates 4. eluaastast.

Kestus: koos vaheajaga u 2 h.

Etenduse piletiga Iloni Imedemaa ühekordne külastus aasta lõpuni 50% soodsam.

Lisainfot vaata siit!