Jõulupeod muuseumides!

Jõulupeod muuseumides!

Korraldame jõulupidusid nii täiskasvanutele kui lastele. Allpool saate tutvuda paari peopaketiga, mis sobivad näiteks asutuste jõulupidudeks täiskasvanutele. Lastepidude programmideks leiab ideid siit. Soovi korral paneme kokku just teie seltskonnale sobiva peokava. Koostööpartnerite abiga katame ka peolaua. Võtke meiega julgesti ühendust: info@salm.ee

“Jõulud kuurortlinnas!”

Korraldame sinu seltskonnale meeldejääva jõulupeo Haapsalus!

Kiires jõulusaginas on hea võtta aeg maha ja nautida hetke ilu. Väike vaikne kuurortlinn on selleks parim paik!

Tervitame pidulisi küünaldega kaunistatud Haapsalu piiskopilinnuse peaväravatornis. Sealt saab alguse tore rännak keskaegsesse linnusesse, laternatulede valgel. Külastame ka suursugust toomkirikut. Seejärel saavad peokülalised osa kaunist näitusest Haapsalu raekojas. Näitus “Kuurortlinna teejuht” jutustab Haapsalu linna kujunemisest hinnatud kuurortlinnaks. Pidusööki saab nautida väga erilises paigas – Eesti puitarhitektuuri tõeliseks pärliks peetavas Haapsalu raudteejaamas. Oma keiserliku õhustikuga on see paik meeldejäävaks peoõhtuks justkui loodud.

Pakkumine sisaldab: põnevat ringkäiku laternatulede valgel Haapsalu linnuses ning näitusekülastust ajaloolises Haapsalu raekojas parima asjatundja saatel, maitsvat üllatustervitust nii linnuse peavärava tornis kui raekojas, peoruumi kasutust ja teenindust Haapsalu raudteejaamas.

Kestus 4,5 h.

Pakkumine on koostatud kuni 40 inimesele, kuid vajadusel saame vastu võtta ka suurema seltskonna.

Võta julgesti ühendust, küsi lähemalt ja broneeri!

info@salm.ee, tel: + 372 53327332

“Rootsi jõulud”

Just Iloni Imedemaal on kõige õigem paik teha tutvust rootsi jõulutraditsioonidega!

Rootslased armastavad jõulupühi sama palju või veel rohkemgi kui meie siin. Ehkki rootslasi võib pidada meie üle-mere-naabriteks, on nende pühadekommetes siiski üht-teist erinevat. Väike temaatiline ringkäik imedemaa galeriis ning teistes ruumides aitab neis erinevustes selgust saada. Pakume võimalust ka oma näpuosavus proovile panna ja ühe temaatilise meisterdusega hakkama saada. Oma teadmised saab proovile panna lõbusas jõulumängus, mille tarvis kasutatakse veebikeskkonda nimega Kahoot! Programmi käigus saab näha Maarja Aaloe koostatud näitust “Rootsi jõulud”. Temaatilises fotonurgas saab endast ja sõpradest oma fotoseadmega mälestuseks pilti teha. Kaasa võetud kingitusi aitab jagada rootslaste seas hästi tuntud salapärane tegelane – Tomte.

Kestus 3 h.

Programm on mõeldud kuni 30 inimesele.

Koostööpartnerite abiga saame pakkuda ka toitlustust.

Võta julgesti ühendust, küsi lähemalt ja broneeri!

imedemaa@salm.ee, tel: + 372 58362803