Jõuluprogrammid lastele

Jõuluprogrammid lastele

Jõulude eel on tore üheskoos midagi meeldejäävat, erilist ja südantsoojendavat ette võtta. Haapsalu ja Läänemaa muuseumidel on vahvaid ideid koolide, lasteaedade ja töökollektiivide lastepidudeks.

Iloni Imedemaal esietendub “Pöialpoiss Nils Karlsson”
Miksteater toob novembri lõpus Iloni Imedemaal esmakordselt lavale Astrid Lindgreni “Pöialpoiss Nils Karlssoni”. Lavastaja Kaido Rannik. Näitlejad Mart Toome ja Kristo Toots.

Etendusele lisaks pakub Iloni Imedemaa võimalust osa saada mängulisest ekskursioonist, mille käigus tutvutakse raamatukunstnik Ilon Wiklandi rikkaliku loominguga. Soovi korral saab lisatasu eest tellida ka jõuluvana külastuse. Vaata lähemalt.


Jõuluseiklus Läänemaal
Läbi mitme muuseumi kulgev jõuluseiklus annab võimaluse kogeda pühade muutumist ajas ja ruumis.
Soovi korral on võimalik tellida ka toitlustust.


Jõuluprogramm Laikmaa muuseumis
Naudime jõulude eel üheskoos talvise looduse ilu ja hubase kunstnikumaja erilist õhkkonda. Söödame lindusid, teeme väikese jalutuskäigu pargis, joome teed ja maiustame. Paneme ka oma käteosavuse proovile. Meisterdame lõbusa käbilapse. Oleme koos jõuluvanaga, tantsime ja laulame.

Haapsalu ja Läänemaa muuseumid pakuvad aasta ringi igale vanuserühmale sobivaid temaatilisi haridusprogramme. Küsige julgesti lisainfot ja soovitusi muuseumipedagoogilt: Karin Mägi, karin.magi@salm.ee, tel. 5919 6712.