Kunstilaager Ants Laikmaa muuseumis

Kunstilaager Ants Laikmaa muuseumis

27. – 29. juulini toimub Ants Laikmaa muuseumis loominguline kunstilaager harrastuskunstnikele ning kunstihuvilistele.  Sündmus leiab aset juba kuuendat aastat.

Kunstilaager kestab kolm päeva. Juhendajad, kunstivahendid (pastellid, käärid, markerid) ja materjalid (savi, paber) ootavad huvilisi kohapeal. Igal päeval on erinev teema ja oma loomingulisust saab proovile panna mitme juhendaja käe all. Toimub öökino, kus tutvustatakse kaasaegse kunsti suundumusi. Pargi loodust aitab tundma õppida Tõnu Ploompuu ning lisaks kohtutakse Läänemaa kunstniku Ülo Telgmaaga, kes räägib oma töödest ja tegemistest.

Laager korraldatakse koostöös MTÜ A. Laikmaa Kunstistuudioga. Laagri juhendajad on PhD kunstnik-skulptor Aili Vahtrapuu, kellega koos maalitakse pastellidega, kunstnik Maria-Kristiina Ulas, kes juhendab paberlõiget ja markeritega joonistamist ning skulptor Mari-Liis Tammi-Kelder, kes õpetab savitööd.

Ööbida saab Laikmaa muuseumi pargis telkides või muuseumi saunamajas. Toitlustuse eest hoolitsevad osalejad ise.

Kursuse ühe päeva hind 15 eur / õpilastele, pensionäridele 10 eur.

Osavõtu arv on piiratud.

Lähem info ja registreerumine: tel 4729756, 58134443; laikmaa@salm.ee