Kohtumine illustraator Gerda Märtensiga

Kohtumine illustraator Gerda Märtensiga

Laupäeval, 11. märtsil,  algusega kell 15. 30 toimub Iloni Imedemaal (Kooli tn 5) kohtumine illustraator Gerda Märtensiga.

Gerda Märtens räägib oma illustraatoriteest ning tutvustab ka oma originaaltöid.

Gerda Märtens lõpetas 2014. aastal Eesti Kunstiakadeemia magistrantuuri graafika erialal ning täiendas end 2011–2014 Macerata Kunstiakadeemia (Accademia di Belle Arti di Macerata) illustratsioonikoolis Itaalias. 2015. aastal osales New York School of Visual Arts’i illustratsiooni suvekursustel. 2008–2009 lõi visuaali animafilmile „Õhus” (režissöör Martinus Klemet), on võitnud festivaliauhindu üle maailma. Eesti Kujundusgraafikute Liidu liige. Teeb regulaarselt koostööd ajakirjaga Täheke. Peale illustreerimise tegeleb ka kujundamise ja näituste kureerimisega. Tema töid asub Tricromia kunstigalerii kollektsioonis Roomas, Itaalias.

Tutvu Gerda loominguga lähemalt: www.gerdamartens.com

Selle aasta jaanuaris näitas ETV sarjas “Meie inimesed” ka Gerda lugu. Vaata saadet siit.

Kõik huvilised on oodatud. Sissepääs muuseumipiletiga (5 €).