Muuseumiöö Haapsalu ja Läänemaa muuseumides

Muuseumiöö Haapsalu ja Läänemaa muuseumides

Laupäeval, 19. mail on meie muuseumid kella 18.00 – 22.00 tasuta avatud.

Iloni Imedemaal toimub peenrapidu

18.00 Haapsalu noorte huvikeskuse jembe-ringi ja loovtantsu õpilaste kontsert

19.00 Kevadkülv ja peenarde joonistamine

20.00 Mängud ja teatevõistlused

Ants Laikmaa muuseumis esinevad kell 19.00 – 20.00 C. Kreegi nim. Haapsalu Muusikakooli pärimusmuusika õpilased Viive Marleeni juhendamisel. Teise korruse ateljees saab näha Avo Päädami maalinäitust “Portreed”.

Haapsalu raekoja näitustele on muuseumiöö puhul lisatud põnevad helitaustad. Püsinäitusel “Kuurortlinna teejuht” saab kuulata 1920-30-ndate tantsumuusikat. Näitusel “1982” kuuleb Lääne Liisi pajatusi, laulu- ja pillilugusid ERR-i arhiivist.

Haapsalu piiskopilinnus. Ehkki Haapsalu piiskopilinnuse muuseum on remondi tõttu suletud, ootame siiski kõiki huvilisi muuseumiööl linnusesse. Avatud on toomkirik, kus lisaks arhitektuursele silmailule saab nautida ka keskaegse muusika helisid.

Raudtee- ja sidemuuseumis saab tutvuda muuseumiekspositsiooniga.

Tutvu üle Eesti toimuva muuseumiöö programmiga siin.